James Bond magyar hangja kalauzol el Párizsba

A Hedon Express Utazási Iroda Szirbek István, Párizsban élő művészettörténész és Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, többek között James Bond magyar hangja estjére vár január 28-án és 29-én.

A Magyarok Párizsban című előadásról az előadók úgy fogalmaznak, hogy „időutazás képekben és hangokban”. Szirbek és Kautzky egy történelmi sétára kalauzolnak el Párizsban, virtuálisan bejárhatjuk velük azokat a helyeket, ahol „elődeink jártak és alkottak”.

Szombaton 18 órától a Szent István teremben lesz az első előadás, ezután pedig egy francia különlegességekből összeállított vacsora és francia borok kíséretében lehet ismerkedni a vendégekkel a Gondűző Étteremben. Az előadást másnap, azaz január 29-én, délután 5 órától megismétlik. 30-án 18 órától Szirbek István a Gondűző Étteremben tart előadást Párizsról.

A helyek száma korlátozott, jegyeket előadás előtt a helyszínen, a 0768.608.099-es telefonszámon, vagy a hedonexpress.ro@gmail.com-on lehet beszerezni. Az áruk 50 ron, ebbe nem tartozik bele az előadásokat követő vacsora, amit a Gondűző Étteremben kell fizetni.

Kiemelt fotó: a Férfiak Klubja Facebook-oldal