Itt szerezhet be kézműves ajándékokat az angyal

Forrás: Székelyudvarhelyi Waldorf

Ha kézműves ajándékokkal készülnél a karácsonyra, akkor máris találtunk neked két eseményt.

November 25-én, szombaton

a lengyelfalvi Waldorf készül ünnepi bazárral:

várnak az iskola udvarára és termeibe reggel 10 órától este 19:30-ig. Lesz vásár, teaház, kézműves különlegességek, házi finomságok. Önthetsz gyertyát, készíthetsz madárkalácsot, gyapjúangyalt, süthetsz mézeskalácsot, nemezelhetsz, festhetsz, varrhatsz karácsonyfadíszeket, alkothatsz gyapjúképeket. A baba-mama kuckóba bábozással, játékokkal és csendes pihenővel várnak.

Lesz árnyjáték is 11 és 16 órától, az Ég ígérő fa címmel dolgozták fel Benedek Elek meséjét Török Berta, Morvai Feri és lányaik. Erre a 0745947182-es telefonszámon tudsz jegyet foglalni, a jegyek egy személynek 20 lejbe, testvérpárnak 30 lejbe, családnak 40 lejbe kerülnek. 18 órától Egy Angyal útja című jótékonysági koncert következik, az előadók Faluvégi-Chripkó Krisztina és Lokodi András lesznek. Ez az egyetlen esemény, ami nem az iskola udvarán, hanem a lengyelfalvi templomban lesz. A koncert adomány jellegű, 10 lejes összeget javasolnak a szervezők.

Az iskola udvarán lovagolni is lehet majd, este pedig a tábortüzet körbeállva, sült almát készítve lesz közös éneklés a koncertet megelőzően és az esemény zárása képpen.

Majdnem két héttel később,

december 8-án a Térben lesz kézműves vásár, ide 15 és 20 óra között lehet látogatni. Látogatóként vagy alkotóként is várnak. Árusként jelentkezni Ruszuly Sáránál lehet Messenger-üzenetben vagy WhatsAppon a 0740409205-ös telefonszámon lehet.