Itt az ünnepi bulifelhozatal

A jótékonysági koncertekről és rendezvényekről itt írtunk korábban, ezek között is olyan csemegék lesznek, mint a Siculus Fesztivál győztese, a gyergyószentmiklósi 4S Street. A Zújgében az ő koncertjükkel kezdődik meg a nyolc napos bulimaraton pénteken. Idén a nagynevek elmaradnak, Marthy Barnát, illetve a Palma Hills két tagjának (Butu Arnold gitárosnak és László Péter dobosnak) és pajtásaiknak közös koncertjét lehet kiemelni a felső szinten történő programból.

Alul a helyi DJ-ket Pici és Hunay egészíti ki, itt tíz napon keresztül pörgetik a lemezeket, december 29-én a „Ha vannak még túlélők” névre keresztelt bulival zárul a sorozat. A részletes programot ide kattintva találjátok meg.

A Mokkában is két helyszínen megy majd a buli, itt is helyi fenegyerekek: Thomas, Czika, Little B és Nitzu szórakoztatják az ünneplőket, hogy ki melyik este, azt ide kattintva megtalálod. A Mokkában, a kávézóban tartandó Boiler Christmas emelkedik ki a sorból, ahol olyan nevek fognak zenélni, mint a Kudos Beach egykori rezidens DJ-je, Azteca. Ez lesz a sorozat záróeseménye, szerdán, 26-án.

Ha szerda, akkor UFF közgyűlés, és miután a fiatal fórum tagjai túl vannak a beszámolókon, 2019-es terveik ismertetésén, vezetőtanácsuk, ellenőrző bizottságuk és elnökük megválasztásán, a FUNKorporation koncertjét hallgatják meg. A koncert 22 órától kezdődik és nyitott minden UFF-rajongónak.

A FUNKorporation koncerthez hasonlóan a Siculus Ifjúsági Ház konferenciatermében lesz megrendezve az idei Rockkarácsony is a Fészek Blues & Rock Music Pub szervezésében pénteken 19 óra 30 perckor. A Shadows, az Aurora és a Metallica tribute-zenekara, a Masterpiece lép fel. A beugró 35 lejbe kerül. A Fészek törzsvendégei másnap visszaköltöznek a Kossuth sarkán lévő lokálba, 21 órától a székelyudvarhelyi Transylvanium koncertezik.

A város is kedveskedik még hétvégén egy kis csemegével, december 22-én, szombaton 19 órától a Wigama Lekko nevű formáció játszik a Patkóban. Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas gitáros, énekes, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színművész közös dalaikat mutatják be egy rendhagyó zenés estként.