Itt a helyed, ha te vagy az utca királya

Hatodik találkozójára készül a StreetKingz: július 1. és 3. között megszervezik a zeteváraljai víztározónál a Sk Car Meeting Reloaded 2k22-t.

Várnak, amennyiben neked is van egy módosított autód, vagy van egy autós csapatod, és szeretnéd megmutatni azt a nagyközönségnek. Több kategóriájú: OEM+, stance, verseny, ritka és offroad autók, rat style, illetve oldtimer kocsik tulajdonosainak jelentkezését várják. A jelentkezéshez három-négy fotót és egy rövid leírást – a módosításokkal, a résztvevő nevével, rendszámmal – kell küldened a street00kingz@gmail.com címre június 28-ig.

Csak azokat a jelentkezéseket fogadják el, ahol az autó kívül-belül megfelel az aktuális tuningtrendeknek, jól karbantartott vagy eredeti állapotban van. Minimális elvárás a felni, a futómű, a fitment, és hogy ne legyenek optikai hibái az autónak. A regisztrációs díj 100 lej, ez tartalmazza a sátorhelyet, a szavazócédulát és az esemény stickerét. Hangsúlyozzák, az esemény területére csak a jelentkezések során elfogadott autókat engedik be.

Díjazni fogják a legalacsonyabb állítható futóműves, a legalacsonyabb air ride-os autót, a leghangosabb dízel és benzines kipufogórendszert, a leghangosabb audiorendszert, a legszebb belsőteret, a legszebb motorteret, a legszebb csomagtartót, a legszebb felniket, a legszebb festést/legszebb fóliázást, a legmenőbb csapatot és a top 10 autót, ugyanakkor a Strongest man of the show-díjat is odaítélik valakinek, megjegyzik, ahogy azt is, hogy a lányokat sem fogják kihagyni. A közönség szavazatai alapján a három legtöbb voksot kapott autó is díjban részesül, ugyancsak a közönség dönt az Air Ride Battle-ben is, amennyiben lesz air ride-os autó.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy az expo zónában csökkentett sebességgel közlekedj, csakis a kijelölt helyeken süss, tilos a burnout, a driftelés.

A kiemelt kép illusztráció