Isteni pályázat gyerekeknek

Hit Ha Istennel találkozol címmel hirdetnek rajz- és irodalmi pályázatot 7-12 éves gyerekeknek. A kiírás szerint a gyerekek Istennel való találkozásukat, élményüket, Istenről alkotott képüket örökíthetik meg rajzban, festményben vagy más választott technikában, az irodalmi műfajok közül pedig mesében, történetben vagy versben.

A vizuális alkotás mérete nem haladhatja meg az A4-es méretet, az irodalmi pályamunka pedig legfeljebb két és fél oldal lehet, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, másfeles sorközzel írva. Csak máshol meg nem jelent művet fogadnak el.

A pályamunkákat a hit.udvarhely@gmail.com címre és/vagy a Bagolyvár Könyvesboltba, a Márton Áron tér 2. szám alá kell eljuttatni 2018. június 8-ig. Egy gyerek több alkotással is pályázhat, a legjobban sikerültek műveket – szülői beleegyezéssel – megjelentetik egy könyvben, amelyből minden szerző kap egy tiszteletpéldányt.

Minden pályamunkához kérik csatolni (a rajzoknak kizárólag a hátoldalán) a gyermek nevét, életkorát, lakhelyét és a szülő telefonszámát, email-címét.