Ingyenes EU-s képzés az inkubátorházban

A székelyudvarhelyi vállalkozói inkubátorház egy nyertes EU-s pályázat keretében február végén 80 órás, erősen gyakorlatorientált projektmenedzser és vállalkozói képzést indít.

Kik jelentkezhetnek?

A vállalkozói és a projektmenedzser képzésekre való jelentkezéshez szükséges, hogy a jelentkezőknek legyen saját vállalkozásuk, vagy rendelkezzenek tulajdonrésszel egy már működő vállalkozásban. A vállalkozói csoportban még 10 szabad hely van, a projektmenedzser csoportban még 4 szabad hely van. A projektmenedzseri képzésre olyan vezető beosztásban dolgozó személyek is jelentkezhetnek, akik a vállalkozásban döntéshozó pozícióban tevékenykednek. Amennyiben ez még nem adott, úgy elegendő a tulajdonos döntése, amiben felruházza bizonyos jogokkal a jelentkezőt.

10 alkalomból áll

a tanfolyam és vizsgával zárul. Az órák a legtöbb esetben 14 és 20 óra között vannak csütörtökön és pénteken, minden második héten. A képzés végén a részvevők EU-s szinten akkreditált vállalkozói oklevelet kapnak. A képzések magyar nyelven zajlanak a székelyudvarhelyi vállalkozói inkubátorház konferenciatermében, illetve az utolsó 3 napot egy udvarhelyszéki wellness szállodában tölthetik el a jelentkezők, ott a teljes ellátás fedezve lesz, hiszen a program teljes mértékben ingyenes.

Az érdeklődők jelentkezhetnek az istvan@hbcenter.ro és a 0744-345.636-os telefonszámon is.