Indul a regisztráció a Tömegfutásra!

Egyszerűbb, mint bármikor. Így tudsz néhány kattintással, online jelentkezni.
Fotó: Dávid Anna Júlia | archív

Futólépésben közeledik az idei IPSE Városi Tömegfutás napja, azaz szeptember 28-a, amikor reggel tíz órakor ismét nekilódul a tömeg, hogy futva tegye meg a 4,2 kilométeres távot. A regisztráció idén még egyszerűbbé vált – a szervező csapat a 42km.ro országosan ismert és elismert regisztrációs szolgáltatását veti latba, hogy még egyszerűbben jelentkezhess az idei futásra.

Így kattints

Bár a folyamat pofonegyszerű, összeraktunk egy kis szájbarágót, hiszen először működik ez a folyamat, nem árt a barátkozás. Először is látogass el a Tömegfutás regisztrációs oldalára a tomegfutas.zseb.ro/regisztracio címen. Itt máris találsz egy rövid szöveges segédletet, alatta pedig a regisztrációs modult. Ezen válaszd is ki a Tömegfutás 4.2 kilométeres távját.

Ezután jön a lényegi rész: töltsd ki a regisztrációs űrlapot az adataiddal. A születési dátumodra, nevedre, nemedre, e-mail címedre, telefonszámodra és a pólóméretedre mindenképp szükségünk lesz, de csapatnevet csak akkor írj, ha csapatban szaladtok – ez esetben minden csapattag írja ugyanazt a csapatnevet. Kattints a Pasul următor gombra a folytatáshoz.

Ha ez megvan, a szabályzat oldalán találod magad: ezt mindenképp el kell fogadnod, ha részt szeretnél venni a futáson. Olvasd el, válaszd a Sunt DE ACORD cu termenii prezentati mai jos opciót, majd nyomd a Pasul următor gombot a folytatáshoz.

Nem maradt más hátra, mint egy kósza klikkeléssal vagy játszi ujjad koppintásával a Pasul următor gombon véglegesíteni regisztrációdat – kész is vagy!

Ha több személyt is szeretnél regisztrálni (családtagokat, barátokat, csapattársakat stb.), akkor az Adaugă o nouă înscriere gombbal visszatérhetsz az első lépésre, és új résztvevő adatait írhatod be – folyamatot addig ismételheted, amíg mindenkit beregisztráltál.

Mi lesz ezután?

Amint véglegesítetted a regisztrációt, azonnal kapsz is erről egy e-mailt az általad megadott címre. Ezután a szervezők is megnézik, hogy minden rendben van-e a regisztrációval, és ha nincs semmi probléma, akkor a későbbiekben egy második e-mail is érkezik majd – ebben lesz egy csatolmány a neveddel és a rajtszámoddal.

Ezt a csatolmányt nyomtasd ki, írd alá (gyerekek regisztrációja esetén a szülőnek ki kell töltenie a szülői beleegyezés részét is), és ezt hozd magaddal a futás napján, ugyanis ezzel kapod meg a rajtszámodat és a pólódat. Érkezz minél korábban, hiszen már 8 órától át lehet venni ezeket.

Ha esetleg nagyon szeretsz sétálni, akkor a Merkúr emeletén, a Zsebcaféban találsz nyomtatott regisztrációs lapokat, és ott személyesen is tudsz regisztrálni, mi azonban az online megoldást ajánljuk, hiszen sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

A Tömegfutásról rengeteg további információt találsz a honlapján, a tomegfutas.zseb.ro címen: itt találod az útvonalat, a leggyakrabban feltett kérdéseket, a szabályzatot és a korábbi évek legfontosabb mérföldköveit is. Ne feledd bejelölni a Facebookos eseménynél, hogy ott leszel a rajtnál, és persze kövesd az uh.ro-t is, hiszen mindenről beszámolunk, ami Tömegfutás.

A 11. IPSE Városi Tömegfutást Székelyudvarhely Megyei Jogú Város önkormányzata támogatja.