Így zárják az őszt csapataink

Lezárult a megyei és a körzeti bajnokság őszi bajnoki idénye, de nem maradunk meccsek nélkül a hétvégén: a Vasas, az SzFC, és a Szejke is pályára lép.
Fotó: SINKA-KIRÁLY LEVENTE/archívum

A naptári év utolsó hazai mérkőzését játssza a Szejke SK november 30-án, szombaton. 18 órától a Kolozsvári Universitatea együttesével csap össze az udvarhelyi sportcsarnokban. Az már biztos, hogy az udvarhelyi csapat első helyről várja a tavaszt, eddig hatból hatot nyertek a férfi kézilabda másodosztály C csoportjában.

A Kolozsvár elleni találkozóra az elővételes jegyeket a városháza melletti Harmónia cukrászdában lehet megvenni pénteken 7 óra 30 perc és 19 óra között, illetve szombaton délelőtt. A jegy ára 7 lej, diákok és nyugdíjasok 5 lejt kell fizessenek a belépőért, amely nem helyre szól, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Fociból is jut bőven:

a Vasas Femina a Fortuna Kisbecskerek elleni mérkőzését november 30-án, szombaton 11 órától játssza a Sétatéri Stadionban. A jelenleg negyedik helyen álló Vasas, amennyiben nyer, egy pozíciót biztosan javít a tabellán, ugyanis a második kisbecskerekiek csupán két ponttal előzik meg őket. A jelenleg harmadik helyen álló galaciak a ligautolsó konstancai csapattal játszanak a fordulóban.

Nem csak a Vasasnak, a Székelyudvarhelyi FC-nek is fontos lenne a három pont megszerzése, hiszen csak két csapatot előznek meg a 3. Liga 5-ös csoportjában. Az őszi idény utolsó fordulójában az SzFC hazai pályán játszik pénteken, 14 órától. A Besztercei Gloria lesz az ellenfél.

„Meg kell nyernünk, mert a helyzetünk nagyon vészes. Besztercének, akárcsak Sellenberknek, több 1. Ligát is megjárt játékosa van, ők pedig rutinból meccseket tudnak eldönteni. Remélem, hogy az ősz utolsó meccsén mindent beleadnak a játékosaim és otthon tartjuk a pontokat” – olvasható Mészáros Alpár edző nyilatkozata az SzFC honlapján.

Vasárnap a Hargita megyei labdarúgó Román Kupa harmadik fordulójában is megnézhetünk jó pár találkozót, amit az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek közt rendeznek. Ennek programjával holnap jelentkezik portálunk.