Így jár, aki kienged (Videó)

Rengeteget gondolkodtunk azon, hogyan tudjuk megköszönni a húsvét előtti őrült forgalomban másokra is odafigyelő udvarhelyi sofőröknek a kedvességét. Úgy döntöttünk, a szóbeli köszönet mellett megajándékozzuk őket a város legfinomabb Illy kávéjával.

A kiengedők első közös nagy kávézását szerveztük meg szerda reggel a Kőkereszt téren, az Eurocar Mosolygó Autójának támogatásával, a Helyi Rendőrség partnerségével és a Zsebcafé kávéjával.

Áldozataink azok voltak, akik a Bethlen utcai dugóban araszolva átengedtek egy vagy több autót a Tábor negyedből a központ irányába igyekvők közül. A megállítottak közül látszólag mindenki örült. Ki annak, hogy megköszöntük a kiengedést, ki pedig annak, hogy ez a rendőri megállítás nem büntetésben végződött.

Bocsánatot kérünk mindazoktól, akik akciónk miatt néhány másodpercet, vagy akár több percet is veszítettek idejükből. Reméljük, hogy ez az időveszteség hosszútávon többszörösen megtérül.

Továbbra is köszönjük mindazoknak a sofőröknek, akik közlekedés közben figyelemmel vannak autóstársaik, motoros, biciklis vagy gyalogos embertársaik iránt. Hálásak vagyunk nekik, ők teszik szebbé életünket.

A télen indított #Kiengedlek kampányunk folytatódik. Továbbra is biztatunk mindenkit a facebook profilkép keretezőnk időnkénti használatára, ezzel is tudjuk jelezni ismerőseinknek, hogy szeretjük, ha kiengednek minket.

A #Kiengedlek kampány támogatója az Eurocar Mosolygó Autója.