Idén sem lesz autósmozi, de Filmtettfeszt igen

Közzétették a Filmtettfeszt 2019-es programját, Udvarhelyen három napon át – október 4. és 6. között – válogathatnak a filmek szerelmesei a felhozatalból.

A Stúdió Moziban naponta két filmet mutatnak majd be. Pénteken 19 órától Bacsó Péter A tanú eredeti, cenzúrázatlan változatával rajtol az esemény, ezt 21 órától Pálfi György Az Úr hangja című sci-fije követi.

Szombaton ugyanezekben az időpontokban előbb Milorad Krstić Ruben Brandt, a gyűjtő bűnügyi animációs filmjét, majd Nagypál Orsi Nyitva romantikus vígjátékát vetítik. Vasárnap délután fél héttől Sára Sándor 80 huszár történelmi filmdrámája kerül a közönség elé, a sorozatot pedig este kilenctől Goda Krisztina BÚÉK című vígjátéka zárja.

Szombat és vasárnap délelőtt és kora délután a könyvtárba is megéri ellátogatni majd. Tíz órától mindkét nap a gyerekek ízlésének kedveskednek. Délután, szombaton Filmgaloppra, vasárnap pedig Magyar rövidekre várják a kíváncsiskodókat.

A belépés idén is díjtalan. Bővebb információkat – szereplők, történet, előzetes stb. – a filmekkel kapcsolatban itt lehet böngészni.