Hívnak a Kalonda-tetőre

Edda, Curtis, Homonyik Sándor és Vikidál Gyula, Simó Annamária, Terra Siculorum és Triász koncertre is hívja az érdeklődőket Farkaslaka. A 21. Farkaslaki Szenes Napok szeptember 1. és 3. között fognak zajlani a megszokott helyen, a Kalonda-tetőn.

Péntek

Simó Annamáriával és zenekarával indulnak a Szenes Napok délután 17:30-tól, amit 20 órától Curtis Live koncert fog követni. A nap utolsó programpontja 22 órakor kezdődik az UIET Chillzone sátorban, a bulihoz a zenét Loving Arms, illetve DJ Czika biztosítja majd.

Szombat

Sportosan indul a második nap, 10-től tömegfutás, 13:30-tól öregfiúk-foci, 11-től lovas programok várják az érdeklődőket. A hivatalos megnyitót 17 órára tették, amit három koncert is követ majd. Előbb a KerecseN, majd a Terra Siculorum vesz hangszert a kezébe és tölti meg zenével a Kalonda-tetőt, 21 órától pedig az Edda Művek lépnek színpadra slágereikkel. Aki még ezután is bulizna, betérhet ismét az UIET sátrába, ahol Kiss This Party fog lesz DJ Jonessey-vel és Anerrel, illetve Dj Nitzu is zenél majd.

Vasárnap

Délelőtt lesz sakkverseny, ünnepi szentmise, kulturális műsorok, favágó verseny, 19 órától Triász fellépés. 20:30-tól Homonyik Sándor és Vikidál Gyula ad koncertet, majd a Snapsz Band, mielőtt Little B csinál még egy utolsó bulit a UIET sátorban.

Párhuzamosan futnak majd kiegészítő programok is, lesznek gyerekfoglalkozások, ugrálóvár, Retrobooth. A Chillzone sátorban Fifa bajnokság, VR, és beer-pong bajnokság lesz.

Részletes programot ide kattintva találsz.

Kiemelt kép: Farkaslaki Szenes Napok Facebook-oldala.