Három nap is traccsolhatsz Ördög Nórával és Nánási Pállal

Három erdélyi városban lép fel október 10–12. között Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ördög Nóra és férje, a Playboy fotósaként elhíresült Nánási Pál. Ördög Nóra évről évre a a magyar Forbes legértékesebb magyar sztárokat rangsoroló listájának dobogós helyezettje, Nánási Pál pedig az egyik legirigyeltebb férfi Magyarországon. Amellett, hogy szép és sikeres felesége van, Magyarország legszebb és legsikeresebb nőit fotózhatta meztelenül.

A sztárpáros összeadta, amije van, és az eredmény két szép gyerekükön kívül több virágzó vállalkozás. Saját szakmájukon kívül influenszerként és kereskedőként is berobbantak.

YouTube csatornájuk már több mint 160 ezer feliratkozót számlál, Ördög Nórának 316 ezer, Nánási Pálnak 155 ezer Instagram-követője van, luxushajózásaikról, utazásaikról, de akár mindennapi életükről is tudomást szerezhetünk ezeken a felületeken, életük tulajdonképpen a képernyőn zajlik. Népszerűségüket a kiskereskedelemben is kamatoztatják, három boltjuk is van már Nekem a Balaton néven.

Látható tehát, hogy sosem unatkoznak, mindig új kihívásokat keresnek. Ezekről a kihívásokról és sikerekről fogsz hallani, ha részt veszel az Eventikum rendezvényszervező iroda által, Erdélyben első alkalommal megszervezett Traccson, ígérik a szervezők.

A Traccs

egy Magyarországon már ismert beszélgetőműsor, és azt tervezik a szervezők, hogy Erdélyben is rendszeresítik. A meghívottak kiválasztásánál szerepet játszott egy közvélemény-kutatás, amelyen a sztárpár előkelő helyen végzett az élbolyban, így lesznek ők az első fellépők. Következik Almási Kitti és Jakupcsek Gabriella, de tervben van Sebestyén Balázs is.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy lehet mindezt sikeresen menedzselni, vagy te is választ keresel a szervező, Kozma Péter kérdésére, hogy Ördög Nóra hogyan tudott ennyi időn keresztül a média fősodrában maradni, miután már gyerekként beköltözött a nappalinkba, akkor választ kaphatsz az erdélyi Traccs-estek valamelyikén. Mindkét téma szóba kerülhet, ugyanis a Traccs-esték fő jellemzője a családiasság, a hangulatos beszélgetés a sztárok és a közönségben ülők között – fogalmaz Péter.  

Ezúttal Székelyudvarhelyen és Kolozsváron nem lesz Traccs, mert a fellépők csak három előadást tudtak vállalni, de Almási Kittit például mindenképp szeretnék elhozni hozzánk is.

Hol láthatod őket?

Három, majdnemszomszéd városban biztosan. 

Marosvásárhelyen október 10-én este 19 órától a Kultúrpalotában kezdődik Csatlos Tünde műsorvezetésével a Traccs. Jegyvásárlás itt. 

Csíkszeredában október 11-én este 19 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában Günther Ottóval beszélgetnek. Jegyvásárlás itt.

Sepsiszentgyörgyön október 12-én este 19 órától a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében Máthé Kincső lesz a moderátor. Jegyvásárlás itt. 

Mindhárom városban a kapunyitás 18.30-tól lesz, a bilete.ro-n 40 lejes áron megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég a telefonkészüléken bemutatni. 

Ezen kívül több erdélyi településen is megfordulnak, szabadidejükben Nánásiék utazgatni fognak, megmutatni Erdélyt a gyerekeiknek, és ha minden igaz, még vlogot is forgatnak.Â