Három gólos hátrányból álltak fel az udvarhelyiek

Nagyot harcolt az egy pontért a Székelyudvarhelyi Futsal Klub. Mutatjuk a gólokat.
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)

Szerdán este a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a Dunărea Călărași volt az udvarhelyiek ellenfele. A két együttes a tavalyi szezonban gólgazdag mérkőzéseket játszott egymás ellen.

Az alapszakaszban az FK 9–3-ra nyert hazai pályán, míg a visszavágón 9–4-re kapott ki. A rájátszásban is találkozott a két csapat, és szintén osztoztak a győzelmeken. Az udvarhelyi találkozón 8–1-es udvarhelyi győzelem született, amire 7–2-es Călărași-i siker volt a válasz.

A szerdai találkozón úgy tűnt, hogy megtöri a jeget a vendégegyüttes. Gyorsan vezetést szereztek, amit meg is tartottak a szünetig. A második félidő elején másodszor zörrent az udvarhelyiek hálója, majd a 27-ik percben jött a harmadik Călărași-i találat is.

Kockáztatnia kellett ekkor Jakab Zoltánnak, időkérést követően mezőnyjátékosra váltotta a kapusát. Gyorsan jött a szépítés is Hadnagy révén, majd Szécsi találatával már csak egy gól volt az udvarhelyiek hátránya. Öt perccel a találkozó vége előtt kiállították a vendégek kapusát. Ki tudta használni az emberelőnyt az FK, és Szécsi 37-ik percben szerzett találatával egyenlő lett az állás.

A hátralévő időben egyik csapat sem kockáztatott már, pontosztozkodással ért véget a találkozó.

Íme, a mérkőzés góljai:

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 8. forduló

FK Székelyudvarhely–Dunărea Călărași 3–3 (0–1)

Gólszerzők: Hadnagy István (29.), Szécsi Barna (33., 37.), illetve Galan Yamez (3.), Riberio Cesar (23.), Robert Vârlan (27.).