Hamis jogsival, részegen ki visz majd haza?

A minivakáció alatt a Hargita megyei rendőrök 8 alkalommal azonosítottak ittas sofőrt a megye útjain, volt köztük elesett kerékpáros, fiatal nő, idős, középkorú férfi és olyan is, aki halálos balesetet okozott, derül ki a hosszú hétvége közúti eseményeiről kiadott sajtóközleményből.

Szombaton, augusztus 12-én, 23 óra körül egy 45 éves varsági férfit azonosítottak a rendőrök, amint a 138B megyei úton, Székelyvarságon vezette autóját 0,5 mg/l alkohollal a leheletében. Kiderült, hogy a kocsi nincs bejegyezve, a férfinak pedig nem fogja a jogosítványa bánni az akciót, ugyanis nem rendelkezik járművezetői engedéllyel.

Augusztus 15-én egy 36 éves korondi férfit ellenőriztek a 135-ös megyei úton Etéden a rendőrök. Feltűnt nekik, hogy az ukrán hatóságok által kiadott járművezetői engedély valószínűleg hamis. Jogosítvány nélküli vezetés és okirathamisítás miatt indult bűnügyi kivizsgálás az ügyészség felügyeletével.

Mintegy hat személynek a járművezetői engedélye és/vagy a jármű bejegyzési iratai sem voltak rendben.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »