Ha űzöd, vagy csak bírod a slam poetryt

Ha űzöd, vagy csak bírod a slam poetryt, téged is várnak a Felső Gébe február 4-én, pénteken 19 órára, amikor is a kolozsvári Nest látogat a lokálba, és olyan szlemmereket vonultat fel, mint Kovács Dávid, Bara Tamás, vagy éppen az erdélyi és magyar országos bajnok Demeter Ferenc.

A „hivatásos” szlemmerek produkciói mellett open mic, azaz nyílt mikrofon is lesz, téged is várnak szlemmelni, „téma nincs, határ a csillagos ég, a szövegek pattoghatnak, ugyanúgy, mint mindig” – írják a szervezők.  „Ha nincs szöveged, írjál, ha nincs bátorságod felolvasni, kérünk szépen szedd össze magad, mert kifogásokat keresni mindenki tud, jó slamet mondani pedig… igazából azt is” – áll az esemény leírásában, ahogy az is, hogy jelentkezni a Nest Instagram-, vagy Facebook-oldalán lehet üzenetben, vagy a helyszínen.

A szervezők ajánlják az előzetes asztalfoglalást a Felső G oldalán, vagy a 0771.125.490-es telefonszámon, hiszen a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések értelmében 70 személy vehet részt az eseményen. A belépéshez zöld igazolvány szükséges, és a belépők ára 15 lejbe kerül.

Kiemelt kép: a Felső Gé Facebook-oldala