Ha segítenél a szenvedélybetegeken

Akkreditált szakképzést indít egészségügyi és szociális tudományok területén felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek számára a Bonus Pastor Alapítvány. Olyan témaköröket érintenek, mint a függőség, ennek kialakulása, a hatékony megelőzés, visszaesés-megelőzés, és szó lesz a szerhasználat jogi vonatkozásairól is.

Amennyiben összegyűl az indításhoz szükséges 15 személy, a képzés január 14-én indul, és a várható befejezés ideje 2023 júniusa. A résztvevőket hétvégenként várják Marosvásárhelyen és a magyarózdi terápiás otthonban, havonta kétszer, összesen 120 órán keresztül (40 óra elmélet, 80 gyakorlat). A képzést sikeresen elvégzők az Oktatási és Munkaügyi Minisztérium által hitelesített oklevelet kapnak, Tanácsadó az addikciók területén megnevezéssel.

Jelentkezni 2022. december 30-ig lehet az office@bonuspastor.ro címen vagy telefonon hétfőtől péntekig 9-16 óra között a 0265.254.460-as telefonszámon. A jelentkezéshez – ami 100 lejbe kerül – szükséges a felsőfokú végzettséget igazoló okirat, illetve egy rövid motivációs levél. A képzés 2.100 lejbe kerül, amely összeget részletben is ki lehet fizetni.

Kiemelt fotó: unsplash.com