Ha buliznál az ünnepek alatt

A karácsonyi „Mokka-buli” nem marad el, csak elköltözik, idén a Kiss FM lemezlovasai az Areo Events rendezvénytermébe hívnak december 23-án, pénteken. A jegyek 50 lejbe kerülnek és a helyszínen vásárolhatók meg, érkezési sorrendben, cserébe egy welcome drinket ígérnek a szervezők. Ahogy azt is, hogy a hely adottságainak köszönhetően nem lesz hering party és a mosdókhoz sem kell végtelennek tűnő sorokat kiállnod. A buli este 8 órakor kezdőik és hajnali 4-ig tart. A belépésnél fel kell mutatni a személyigazolványt, hívják fel a figyelmet.

A Gében két szinten tombolhatod ki magad, pénteken, december 23-án a felsőben Nostradamus retró buliján, az alsóban Szécsi Santa’s Dirty Discoján vehetsz részt. Itt majd egészen december 31-ig tart a bulimaraton, lesz itt „csúnya karácsonyi pulcsis buli” Ugly Astronauttal, Pici ünnepi bolondériája, Szintaxis és Raklap koncertek, hogy csak néhányat említsünk. A pontos program a Facebook-esemény leírásában található, és a szervezők megjegyzik, amennyiben jelzed részvételi szándékod az eseményre, korlátlan fogyasztást nyerhetsz, minden nap 20 órakor kisorsolják a szerencsést.

Az UFF nagyterem is megnyitja kapuit péntek este, itt Czika, Thomas és Little B lesz a hangulatfelelős a 22 órától kezdődő bulin. A belépők 15 lejbe kerülnek és 14 évnél fiatalabbaknak tilos a belépés – jegyzik meg.

Ha inkább egy zúzós koncertet választál, akkor a Fészek Blues & Rock Music Pubra fog esni a választásod, ahol a Shadows zenekarral ünnepelheted meg a Rock Karácsonyt. A belépők 20 lejbe kerülnek. A Fészekben vasárnap is a húrok közé csapnak, Pál Tamás és Sipos József gitárestje 21 órától kezdődik. „Klasszikus rock, country, dark country, alternatív és saját dalok, két dark rock & roll arctól” – írják.

Kiemelt kép: forbes.ro