Gyűjtenek a homoródalmási motoros megsegítésére

„Mindenki barátja, Jani (Gáspár János), aki egy fiatal, vidám, kedves, jószívű és életerős fiú, épp elkezdte élni az álmait, mire minden szertefoszlott egy pillanat alatt” – kezdik bejegyzésüket a július 29-én balesetet szenvedett homoródalmási motoros barátai, Bokor Csaba és Ács Róbert, akik gyűjtést szerveztek a 22 éves férfi megsegítésére.

A motorkerékpáros teherautóval ütközött össze Felsőboldogfalván, és többszörös sérüléseket, a bal combcsontján nyílt törést, valamint kiterjedt, szövethiányos jobb alsó végtagi sérülést szenvedett, tudtuk meg a balesetet követően dr. Domokos Ivántól, a Hargita megyei mentőszolgálat orvosigazgatójától. Végül Janit a székelyudvarhelyi sportpályáról mentőhelikopterrel szállították kórházba, és ugyan a kezelésekre jól reagált a szervezete, amputálni kellett a jobb lábát, és egy művégtagra lesz szüksége, írják barátai.

A kórházi kiadásokat, valamint a művégtag árát gyűjtenék össze a közösség segítségével. Gáspár Jánosnak a RO75RZBR0000060022438441 Raiffeisen bankszámlaszámra lehet utalni, vagy Revoluton, ahol a Jani135 felhasználónéven találjuk meg.

A kiemelt kép illusztráció.