Gyógynövénytúra indul Zetelakáról

A kiemelt kép illusztráció.

Gyógynövényismereti túrát szervez az Erdélyi Gyógynövénykert Egyesület augusztus 12-én – hirdetik az egyesület Facebook-eseményében.

Mit, mikor, hogyan gyűjts? Milyen tennivalóid vannak, ha hazaértél a gyógynövényekkel? Mit mire használj?” – olvashatók a kérdések, amelyeket a túra során megválaszolnak, ígérik.

Az ismeretterjesztő séta hatórás, a résztvevők 9 órai indulással a Zetelaka–Madarasi Hargita útvonalon fognak végigmenni Gáspár Hajnal túravezető irányításával. A gyülekezőpont címét a már jelentkezett résztvevőkkel osztják meg, benevezni a magdolna.bakai@civitas.ro ímélcímen vagy a 0740230309-es telefonszámon lehet. A résztvételi díj – amely az útvonal egy részén traktoros szállítást, túravezetői díjat és egy közös szalonnasütést tartalmaz – felnőtteknek 60, 14 éves kor alatt 30 lej, amelynek 30%-át előlegben kérik. A 14 év alattiak csupán felnőtt kíséretében vehetnek részt a sétán.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »