Gálfi újból akcióba lendült!

Nem minden az, ami elsőre UDVariatlanságnak tűnik. A polgármester felfedte, hogy miért is parkolt így a CEC bank előtt szerda reggel.

A Kacsa rovatunkban megjelent cikkek nyomokban valóságelemeket is tartalmaznak, bármilyen véletlen egybeesés szándékos.

Félresértés ne essék, tisztelettel üzenem annak a hölgynek, aki panaszkodik a fészbukkon, hogy mindent a város érdekében, a város szolgálatában tettem, amiért nem várok köszönetet, mert ez a dolgom. Kevés a parkolóhely, meg lehet nézni, ez az igazság, ezért a közérdek tekintetében úgy döntöttem, elfoglalom azt a keveset is, hogy véget vessünk egyszer és mindenkorra a csatározásnak Székelyudvarhelyen! – nyilatkozta Gálfi két héttel azután, hogy leárpádsávozta a Kiskövedet és a Győzelem utcát.

Ahogy a korábbi gerillaakciója, a mostani csiki-csuki állapot is azt szolgálja, hogy „tessenek szépen leszokni” az autóról, már csak azért is, mert a hivatal autóira és a kék buszokra kell a pénz és az üzemanyag.

Elég legyen az úrizálásból, tessék szépen felszállni és elmondani egy imát Tarlós úrért azért, hogy a budapestieket nagyvonalúan lemondatta ezekről a nagyszerű járgányoktól. Húsz év hosszú idő, az ember nem mond le csak úgy a jobbért, szebbért. Mutassuk meg, hogy tudjuk értékelni a gusztust – nyomatékosított Gálfi a díszpolgármesteri cím átadása okán, amelyre augusztus 18-án, csütörtökön kerül sor a városházán.

Hajrá, kék buszok, meg ne álljatok! – idézte a buzdító feliratot, amelyet a járgányok oldalára rendelt az Urbana külön kérésére.

Kiemelt fotó: Kis-Német Krisztina (Facebook)