Fitt férfiak és kíváncsi nők

Hét sportos, sikeres székelykeresztúri férfit hívott meg az RMDSZ helyi nőszervezete a Nő a köbön elnevezésű rendezvényére. Az eseményen egészséges életmódról faggatják a meghívottakat, akiket profi sportolóként, vagy elhivatott sportkedvelőként ismernek a helyiek.

– A meghívottakat kiültetjük a nézőtér elé, kíváncsiak vagyunk arra, hogyan telik egy átlagos napjuk, de még arra is, hogy milyen a nőideáljuk, milyen egy tip-top fehérnép szerintük. Nagyon várom például Illyés Ferenc, nyugdíjas fizikatanár válaszait, aki idén Pro Cultura-díjas, rendszeresen jógázik, szalad és biciklizik – mondja a helyi  nőszervezet elnöke, Faluvégi Bartha Noémi.

A Meghívottak Illyés Ferenc, Lázár Zsolt, Fazakas István, Simon Áron, Simó Csaba, Bölöni László, Klein László és Barabás Lilla, terméktanácsadó lesznek.

A beszélgetés után termékbemutató, majd Székelykeresztúron gyártott női sportruha bemutató is lesz. Egészséges rágcsálnivalóval, teával csalogatják a hölgyeket a november 27-én, délután hat órától kezdődő eseményre, a Molnár István Múzeum épületébe.

Kiemelt kép: Faluvégi Bartha Noémi közösségi oldala