Fiatal nő vagy, és imádsz vezetni?

Ha 17 és 24 év közötti udvarhelyi fiatal nő vagy, aki tudatosan készülne saját élete, csoportok vagy szervezetek vezetésére, akkor július 10-15. között a HBC-ben a helyed – írják az inkubátorház közleményében.

A NŐ az erő címet viselő vezetőképzés célja, hogy a fiatal nőket ösztönözzék a személyes fejlődésükben, hogy már fiatal felnőtt korukban vezetői tapasztalatokat szerezzenek, magabiztosabbak legyenek, és a későbbiekben nagyobb valószínűséggel vállaljanak vezetői szerepeket.

A 40 órás képzés során olyan dolgokra fókuszálnak, mint a vezetői funkciók és stílus, a célok kitűzése, döntéshozatal, problémamegoldás és motiválás. Az érzelmi intelligencia fejlesztése is része lesz a programnak. A tréning folyamán saját élményen, és visszajelzésen keresztül történik vezetői kompetenciafejlesztés, valamint az önreflexiós képesség, értékelés, korrekció megtapasztalása.

A workshop teljesen ingyenes, köszönhetően a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Odaadó Estjének.

A jelentkezéseket egy minimum 3, maximum 4 perces videó formájában várják, amelyben válaszokat adsz a következő kérdésekre: Ki vagy te?; Miért jelentkezel a képzésre?; Miért éri meg neked, hogy részt vegyél a képzésen? Mit gondolsz, mit nyersz a részvétellel és mit veszítesz, ha nem veszel részt?; Mit gondolsz a vezetésről saját, eddigi vezetői és/vagy vezetett tapasztalataid alapján?.

Fontos, hogy hamar jelentkezz, mert csak 16 fővel tudnak dolgozni, a határidő június 23-a.

Kiemelt kép forrása: Unsplash