Felállt a hátsó ülésre és letolta a gatyáját

Arról értesültünk, hogy vasárnap koradélután egy fiatalember teljesen levetkőzött az udvarhelyi Lidl parkolójában, erről egy fényképet is kaptunk.

 

A felvételen látszik, ahogy a férfi egy kabrió hátsó ülésén pózol a helyszínre érkező rendőröknek, néhány civil is körülveszi, vélhetően a társai.

A részletekről Gheorghe Filip rendőrségi szóvivőt kérdeztük, aki elmondta, hogy egy 31 éves marosvásárhelyi személyről van szó, aki társaival, egy másik fiatalemberrel és egy nővel „csak szórakozni” akart.

Drága mulatság lett belőle:

2500 lejre büntették a kihágást, és az ügyészségen azt vizsgálják, hogy bűnvádi eljárást indítsanak-e a „mutogatós” férfi ellen közerkölcs megsértése miatt. A nyomozók szerint ittas állapotban volt és felmerült, hogy pszichésen sérült személyről lehet szó, így az intézeti elhelyezés sem kizárt. A másik férfit 200 lejre büntették meg, csendháborítás miatt, ugyanis hangosan ment a zene az autóból. A rendőrök kénytelenek voltak erővel véget vetni a „szórakozásnak” – részletezte Filip.

Információink szerint az autó utasai mind marosvásárhelyiek, ketten közülük testépítők, a pár férfi tagja ráadásul (volt?) rendőr, a hétvégét egy varsági szálláshelyen töltötték. A fénykép alapján nem azonosítható, hogy ő volt-e az, aki vetkőzött vagy ő rakta a zenét.

Az egyik szemtanú szerint olasz zene szólt a kocsiból, és kiabáltak, hogy menjenek oda az emberek bulizni. Állítólag a rendőrök érkezésekor maszturbálni kezdett a levetkőzött fickó, de ezt az információt nem erősítette meg a rendőrségi szóvivő.