Ezeket az utcákat zárják le a rali miatt

Április 25-én, csütörtökön megkezdődött a 2024-es Hargita Rali, ez azt jelenti, hogy több utcát lezárnak majd a következő napokban, figyelmeztetnek a helyi rendőrség oldalán.

Csütörtökön

Reggel hat órától lezárják a Kossuth Lajos utcát és a II. Rákóczi Ferenc utcát a körforgalomig, 17 és 23 óra között a Márton Áron teret. 22 órától 24 óráig a következő útkereszteződéseket és az azokhoz tartozó utcákat: Városháza tér és Vár utca kereszteződése, Petőfi Sándor és Vár utcák kereszteződése, Tomcsa Sándor és Petőfi Sándor utcák kereszteződése, Sziget és Tamási Áron utcák kereszteződése, Tamási Áron és Mihail Kogălniceanu utcák kereszteződése.

Pénteken

még mindig kerülni kell a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc utcákat egész nap. 13:15-től lezárják a Városháza tér polgármesteri hivatal előtti részét. 16 és 23 óra között pedig újra lezárják a már fent említett útkereszteződéseket és az azokhoz tartozó utcákat.

Szombaton

23 órától használhatják majd újra az autósok a Kossuth Lajos utcát, a II. Rákóczi Ferenc utcát a körforgalomig és a Városháza tér polgármesteri hivatal előtti részét. 17 és 23 óra között pedig újra lezárják a Márton Áron teret.

Ugyanakkor arra kérnek, hogy a lakók az említett zónákat szabadítsák fel az ott parkoló autóiktól.