Ez a várakozás finom lesz! 

Az utóbbi évek, évtizedek legcsendesebb adventje és karácsonya állhat előttünk. Nem is olyan könnyű móka, hogy ne pörögjünk ezerrel, hanem magunkra és családunkra fordítsunk minél több figyelmet. De ha van egy külső motiváció, talán könnyebb erre lelkileg is ráhangolódnunk. Ezért készültünk nektek egy mesés adventi kihívással.

Ha mindig is szeretted volna tudni, hol és hogyan készülnek az ÁgnesCake sütemények, akkor januárban beléphetsz Mihály Ágnes konyhatündéri birodalmába. Ehhez azonban az adventi időszakban ki kell állnod négy próbát, és a szerencsetündérnek is rád kell mosolyognia.

Íme a próba:

Advent minden szombatján megjelenik az uh.ro-n egy-egy ÁgnesCake javaslat, hogy milyen édességgel lepd meg az adventi gyertyagyújtásnál magad és szeretteid. Készíts el egy Ágnes által ajánlott édességet (ha több is van egy cikkben, elég közülük egyet kiválasztanod), kattints róla egy előnyös képet, küldd be a szerkesztoseg@uh.ro címre minden héten a következő keddig, tehát az elsőt december 1-jén éjfélig.

A tárgyba feltétlenül írd be: Adventi ÉdesCake 1, 2, 3 vagy 4, attól függően, hogy hányadik heti ajánlásban jelent meg az édesség.

Az összes adventi recepteket elkészítők és beküldők közt december 23-án sorsolással eldöntjük, ki nyerhet belépést januárban ÁgnesCake konyhájába, ki ehet a karácsonyi macaronjából, vagy a süteményes dobozából.

Felkészülni, kész… Szombaton rajt!

Nyeremények

  1. Élménysütés Ágnessel januárban
  2. Karácsonyi sütibox
  3. Egy csomag karácsonyi ÁgnesCake macaron