Enyhén csökkent a városi kórházban kezelt betegek száma

Pénteken, április 9-én még mindig 100 felett van a városi kórházban koronavírussal kezelt betegek száma, a tegnapi adatokhoz képest viszont enyhén csökkent a számuk, jelenleg 106 személy szorul kezelésre a kórház különböző osztályain. A fertőzöttségi mutató ehhez képest a tegnapi 2,12 ezrelékről 2,2-re emelkedett, ez azonban még mindig kevesebb a vasárnap jelentett 2,33 ezreléknél.

A megyében csütörtök óta 31 új fertőzöttet regisztráltak, ami jóval kevesebb a szerdán jelentettekhez képest, amikor 74 új fertőzöttről számoltak be.

Az országban továbbra is csökkenőben van a naponta jelentett koronavírusosak száma, ma 4.942 új betegről jelentettek, ami 47-tel kevesebb fertőzöttet jelent a tegnapi, csütörtöki adatokhoz képest.

A Stratégiai Kommunikációs Csoport, a Hargita megyei prefektusi hivatal és a székelyudvarhelyi városháza április 9-én, pénteken közzétett közleményei szerint

az országban

A grafikonok trükkös dolgok: keresgélhetsz bennük dátumok, helyek szerint, a fenti fülecskéket is váltogathatod, cserébe pedig csupán egyes böngészőkben esznek meg egy-egy ékezetet.

A megyében

Székelyudvarhelyen