Ennyi pénzt ilyen olcsón?

Három ajánlattal hódítja idén tavasszal a magánszemélyeket az OTP Bank Románia, de kihagyhatatlan csomagjával a vállalkozókról sem feledkezik meg.

Az első, magánszemélyeknek szóló ajánlatukkal, az OTP Lezser számlacsomaggal új ügyfeleiknek élethosszig tartó költségmentességet kínálnak. Lássuk, miben:

1. Az OTP Lezser számlacsomaggal 

Mik az élethosszig tartó lezserség feltételei?

A második ajánlat azoknak szól, akik szeretik, ha mindig van a zsebükben egy kártya, és nem elég az adu ász, ha sürgősen fizetni kellene.

2. Részletvásárlás a Mastercard Dual hitelkártyával

Váratlanul elromlott hűtő, mosógép, számítógép, leszakadt könyvszekrény? Kihagyhatatlan akciók jelennek meg a vágyott termékekre, miközben éppen üres a zsebed? Ilyenkor szoktuk kárhoztatni Murphyt, minden jó elrontóját. A váratlan költségek rendezésére lehet alkalmas az OTP Bank Murphy-mentesítő Mastercard Dual hitelkártyája, mellyel 12 részletben, kamatmentesen törlesztheted 300 lej fölötti vásárlásaidat.

Elektronikai cikkeket, bútorokat, barkácstermékeket, számítógépeket, egészségügyi, turisztikai vagy biztosítási termékeket forgalmazó üzletekben használhatod föl a kártya által biztosított lehetőséget, vagyis azt, hogy 12 részletben fizethetsz, és 55 napos türelmi időszak áll rendelkezésedre, ami alatt nem számolnak kamatot a hitelre. Ugyancsak kedvezményes, 9,9 százalékos kamatot számolnak, ha a hitelkártyát újrafinanszírozásra igényelnéd. És ami még jobb: akár 30 ezer lejes hitelkeretet is biztosítanak. Ennyi pénzt ilyen olcsón?

Az OTP Bank harmadik, magánszemélyeknek szóló azoknak csillanhat fel a szemük, akik gyakran járnak külföldre: 

3. Mastercard Kalkulált & Relaxált hitelkártyával

Hat kamatmentes törlesztőrészlettel vásárolhatsz bárhol a világon, az összeg értékétől függetlenül. Akárcsak az előző esetben, ennél a kártyánál is 55 napig tart és 0 százalék kamattal jár a türelmi időszak, és akár 15.000 lejes hitelkeretet is igénybe lehet venni.

A fenti ajánlatok az új ügyelek számára érvényesek, és online igényelhetők itt, 2022. április 27-e előtt, a számlacsomagra vagy a hitelkártyákra vonatkozó szabályzatban bemutatott feltételek szerint.

Jogi személyeknek:

Az ÉLETHOSSZIG KÖLTSÉGMENTES tavasz vállalkozóknak elnevezésű ajánlattól kedved támad vállalkozni. Hogy miért?

Az ajánlat minden jogi személyre érvényes – az éves üzleti forgalomtól és szervezeti formától függetlenül –, aki a kampány alatt online igényli az ajánlatot az oldalon a megfelelő résznél, és a szükséges dokumentumok benyújtásától számított 60 napon belül a bank új ügyfele lesz.

A promóciós kampányra április 11-27. között kerül sor, kizárólag online, az ajánlat ide kattintva igényelhető  a kampány hivatalos szabályzatában bemutatott feltételekkel.

Az OTP Bankról

Az OTP Bank Románia az OTP Csoport leányvállalata, amely univerzális bankként a közép-kelet-európai piac meghatározó szereplője, és teljeskörű pénzügyi megoldásokat nyújt a vállalati és lakossági szegmensben egyaránt.

Az OTP Bank 2019-től bevezetett fejlesztéseinek fő célja a jobb ügyfélélmény kialakítása és jelentős növekedés elérése az üzleti szegmensekben. Az OTP Bank Románia folyamatosan bővülő csapatával bizalmi kultúra kiépítésére törekszik a szervezet minden szintjén. A BNR legfrissebb adatai szerint a bank 9. helyen áll aktívái alapján a romániai piacon.

A OTP Csoport romániai tagjai: az OTP Bank Románia, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors és OTP Bank Románia Alapítvány.