Ember Attila: Egyből királynak indulok!

Kilépett Gálfi pártjából, amely már több mint 60 tagot számlál, a polgármester volt kampány- és kabinetfőnöke.

Ma kiléptem a Székelyudvarhelyért Pártból! Lehet pletykálni! – írta ki Facebook-oldalára Székelyudvarhely egykori kampány- és kabinetfőnöke, Ember Attila múlt pénteken.

Megkérdeztük, hogy miért lépett ki a négy évvel ezelőtti választásokra létrehozott helyi pártból, melynek alapító tagja volt, hogy valóban indul-e a választásokon, és hogy belépett-e bármilyen másik pártba azóta. Azt is elmondta, inkább polgármesternek vagy tanácsosnak indulna – spojler: királynak –, hogy mit gondol az RMDSZ jelöltjeiről, miért tartja színjátéknak az előválasztást, és hogy Szász Jenő Embere-e vagy sem.

Miért léptél ki a Székelyudvarhelyért Pártból?

Közel négy éve bejegyezték ezt a pártot, azóta egy szót nem hallottam róla. Hárman voltunk alapító tagok – Gálfi Árpáddal az elmúlt két évben összesen két-háromszor beszéltem, a harmadik párttársam (Tamás Béla – szerk.) megpróbáltam felhívni három-négyszer, egyszer sem vette fel, nem hívott vissza. Aztán hallottam, hogy megkerestem őt, hogy adjuk el Szász Jenőnek 100 ezer euróért ezt a pártot, holott nem is láttam ezt az embert négy éve. Valóban kerestem, hogy mi legyen a következő lépés.

A cikk az előfizetőink számára folytatódik!

Ne maradj le a végéről! Már havi 15 lejért elolvashatod a cikkeink legjavát. Fektess be te is a szabadságba!