Eltűnt keményfalvi férfit keresnek (frissítés)

Az eltűnt férfi hozzátartozójának Facebook-oldala

Eltűnt egy férfi Küküllőkeményfalváról, tette közzé hozzátartozója a Facebookon az alábbi bejegyzést: „Látta ezt az autót ma valaki? Írjatok kérlek, nagyon fontos! Ezt a családapát keressük, most már 24 órája eltűnt. Az autóval indult munkába”.

A 28 éves Nagy Norbertet hétfő reggel látták utoljára, 7 óra 30 perckor, amikor elindult munkahelyére, a küküllőkeményfalvi fagyigyárba. A hozzátartozók hozzászólásai alapján a fiatal családapa az eltérőnél nem a fagyigyár fele fordult, hanem Zetelaka irányába tartott autójával. Mivel a rendőrségnek nem sikerült leolvasni a közúti kamerák felvételeit, a hatóságok nem tudták tovább követni útját. (Előbb úgy írtuk, hogy nem működtek a kamerák, de Nagy Attila zetelaki polgármester kedden délután helyesbített, hogy a kamerák működtek, csak nem tudták a felvételeket azon nyomban megnézni a rendőrök, azóta már sikerült – szerk.).

A munkahelyén aznap már nem jelent meg, írja a román rendőrség oldalán közzétett felhívás, amely további információkat ad a fiatal férfiről:

A leírás alapján egy 165-170 centiméter magas, körülbelül 65-70 kilogrammos, sportos testalkatú, barna, rövid hajú és barna szemű férfit keresnek, aki eltűnésekor fehér-piros mintázatú fekete pulóvert, szürke farmert, és fekete-zöld sportcipőt viselt. HR 18 NEN rendszámú, fekete színű Škoda Octavia típusú autóval tűnt el Küküllőkeményfalváról.

Amennyiben bármilyen információval rendelkezel az eltűnt férfi hollétét illetően, jelezd a 0746-921 598-os telefonszámon, vagy a 112-es egységes sürgősségi hívószámon.

Frissítés: 2022. október 26.

Már nem keresik az eltűnt keményfalvi férfit. Nem hivatalos információk szerint kedd este megtalálták a hétfő reggel eltűnt férfi holttestét. Nagyon sokan keresték, Gyergyóújfalu térségében, a kőfejtő közelében, az úttól körülbelül egy kilométernyi távolságra, az erdőben leltek rá, sajnos élettelenül – jutott el hozzánk a keresőktől az információ. A Hargita megyei rendőrség az 544/2001-es, közérdekű tájékoztatásra vonatkozó törvény 12. cikkelyének g) pontjára hivatkozva megtagadta az információszolgáltatást.

Ha problémáid vannak, de nincs, akivel megosztanod, és egyedül nem tudod feldolgozni a veszteségeidet, lelki sérüléseidet, akkor fordulj szakemberhez, aki segíthet, akár személyesen, telefonon vagy emailen. A lelkisegélyt nyújtó Erdélyi Életvédők Egyesületének elérhetőségeit ebben a cikkben találod.