Előzött, majd egy autónak csapódott és lesodródott az útról

Kedden, november 9-én, 12 óra 35 perc körül Homoródszentmárton Recsenyéd felőli kijáratánál történt autóbalesetről jött értesítés a segélyhívószámra. A balesetben két személygépkocsi, egy Hargita megyei jelzésű Ford Mondeo és egy Brassó megyei jelzésű Passat utasai voltak érintettek, az utóbbi autóban személyi sérülés is történt, tudtuk meg Gheorghe Filip rendőrségi szóvivőtől.

Helyszíni fotó.

Egy 33 éves Brassó megyei férfi Székelyudvarhelyről Kacára tartott személyautójával, benne 29 éves női utasával és egy négyéves kislánnyal, amikor egy kamion előzésébe kezdett, és összeütközött egy 39 éves, székelyudvarhelyi férfi által vezetett személygépkocsival, amely balra szeretett volna térni.

Noha nagyobb baj is történhetett volna, a baleset szerencsére enyhe személyi sérülésekkel, nyaki gerinc, térd, illetve arckoponya sérüléssel járt, melyeket a brassói jelzésű kocsi női utasa és a négyéves kislány szenvedett el, mondta el a rendőrségi szóvivő. A sérülteket a székelyudvarhelyi sürgősségre szállította a székelyudvarhelyi mentőegység orvosos kocsija.