Elnavigálnak a köztes állapotokban

Az Off Space egy előző kiállítása

In limbo Navigálás a köztes állapotokban címmel szervez csoportos kiállítást tagjai számára Off Space Egyesület a TÉR-ben, január 19. és február 18. között. Az alkotók, Csender Hanna, Erdős Boglárka, Fazakas Bence, Hajdu Annamária, Hegedűs Tünde, Ioana Rusu, Sándor Andrea, Tóth Hunor és Vass Aranka-Adelina egyéni és személyes projekteken keresztül mutatkoznak be a székelyudvarhelyi közösség számára. A kiállítás megnyitója január 19-én, pénteken 17 órától lesz, a kiállítás kurátora Dimén-Varga Fanni.

„A művészet valamilyen mértékben mindig leképezi az alkotók személyes valóságtapasztalatát. Ha ezt a sok egyéni szemszöget egymás mellett próbáljuk vizsgálni, akkor kirajzolódnak az adott generációnak a küzdelmei, válasz-keresései, örömei, csalódásai, félelmei. Egy ilyen kortárs kiállítás tehát éppen azt a pillanatot ragadja meg, amikor az egyéni világokból kirajzolódik egy kollektív tapasztalat (vagy legalábbis annak egy szelete).” – részlet a kurátori szövegből

A kiállítás előzetes egyeztetés alapján látogatható a TÉR-ben (Városháza tér 18. szám, az Agora Business Center alagsora).