Elkészült a megyei asztalitenisz bajnokság programja

Kihirdette a megyei asztalitenisz bajnokság programját a Hargita megyei szakszövetség.

Eszerint november 16-án, szerdán két korosztály áll asztalhoz, a 2012 után született serdülők 16 órától, majd a 2007 után született serdülők 18 órától. A második napon, csütörtökön 16 órától a 2010 után született „újoncoknak,” ezt követően a 2004 után született korosztálynak szervezik meg a versenyt. A zárónapon, november 18-án, pénteken 15 órától kezdődően a felnőttek bajnoksága fog zajlani, amelyre korhatár nélkül lehetett jelentkezni.

„Minden korosztályban a verseny selejtező csoportokkal indul, a nevezettek létszámától függően, amit egyenes kiesési rendszer követ. Minden mérkőzés három nyert szettig tart. Az elődöntők vesztesei nem játszanak helyosztót, mindkét versenyző a harmadik helyen végez. A bíráskodás önkéntes alapon működik, kétes helyzetekben a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség (HMASZ) a döntő szerv” – írja közleményében a szövetség.

A verseny helyszíne a Park utca 1. szám alatt található Nagy Ferenc Asztalitenisz Edzőterem lesz, ahol a dobogós helyezést elért versenyzők éremmel, oklevéllel, kupával, és ajándéktárgyakkal gazdagodnak.

További információk kérhetők az ajtmhr@freemail.hu email címen vagy a 0740.154.486-os telefonszámon – írják a szervezők.

Kiemelt kép: unsplash.com/BEN SAUER