Elkerülheted a cégfejlődés csapdáit

Fotó: Dávid Anna Júlia/archív

Mik a cégfejlődés stációi? Mit is jelent a növekedés? Hogyan érheted el? Miért fontos, hogy növekedj? Ezekre a kérdésekre ad választ a nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember Christopher Owen Howard, a Harghita Business Center vállalkozói inkubátorházban tartott műhelymunkáján.

Jövő hétvégén, november 23-án és 24-én tartott képzésen főképp vállalkozásvezetési stratégiákról és a növekedési potenciálról lesz szó. Howard szerint nem csak a kezdeti fázisban okozhat gondot, ha elmarad a kívánt növekedés. Az érett vállalkozásoknak is szükségük van új lendületre, hogy a cégfejlődés stációi közti stagnálás minél rövidebb legyen. Előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz útmutatásra a folytatáshoz, viszont ha az útmutatást nem követi cselekvés, akkor az egész csak pusztába kiáltott szó – vallja a szakember.

Az angol nyelvű műhely részvételi díja 199 lej, jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével lehet.

Nem a levegőbe beszél

A november végi workshop vezetője, Christopher Owen Howard tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatok vezető beosztású munkatársaként, kormány- valamint üzleti tanácsadóként.

Az Oxford Egyetemen diplomázott fizikából, majd agrárgazdaságból, dolgozott igazgatóként az Unilever cégnél, néhány ingatlan cégnél, a Brit Turisztikai Ügynökségnél, az Angol Turisztikai Igazgatóságnál, a KPMG, majd a PricewaterhouseCoopers tanácsadó cégeknél, vezette az angol kormány egyik kabinetjének tanácsadó csoportját. Jelenleg a tanácsadói munka mellett több saját vállalkozása is van. Üzlettársként jelen van egyébként a Székelyudvarhelyen működő English4Life nyelviskolában is.