Elfogtak egy udvarhelyi férfit, miközben drogot próbált eladni (videó)

Rajtaütésszerűen fogtak el egy 31 éves székelyudvarhelyi férfit csütörtökön, február 16-án a Hargita és Maros megyei rendőrség szervezett bűnözés elleni szolgálatának alakulatai a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészséggel (DIICOT) közösen, amint épp 110 ecstasy tablettát próbált eladni két személynek Székelyudvarhely területén. 

Forrás: Hargita megyei rendőrség WhatsApp

A rajtaütést követően a férfi két gépkocsiját is átvizsgálták, valamint házkutatást végeztek a lakásán, amelynek során 1.157 ecstasy tablettát azonosítottak és foglaltak le az illető személytől.

A férfit 24 órára őrizetbe vették, és a Hargita megyei bíróság elé fogják állítani, a rendőrök folytatják az ügyben a nyomozást a Hargita megyei DIICOT ügyészeinek koordinálásával nagy kockázatú kábítószerekkel való kereskedelem és azok birtoklásának bűncselekménye miatt – közölte WhatsApp-üzenetben a Hargita megyei rendőrség.

Információink szerint a férfit egy benzinkúton érték tetten csütörtök délután a hatóságiak, és egy helyi, ismert bűnbanda két tagja is jelen volt a helyszínen.