Ekkor nyitnak ki a boltok az újévben

Az élelmiszerüzletek jó része kedden már rövidített programmal nyit, szerdán mindenhol zárva lesznek, van, ahol csütörtökön is, pénteken pedig újra rendes program szerint várják a vásárlókat.

Kedden, december utolsó reggelén 8-tól 15.30-ig lesznek nyitva a Szuper-üzletek, kivéve a Kőkereszt, ott este 8-ig várják a vásárlókat, a két Merkúrban pedig 16 óráig. Szerdán minden Szuper és Merkúr zárva lesz, csütörtökön a keddi rövid programot követik, pénteken pedig a megszokott program szerint lehet vásárolni.

A Kolibri üzletek január 1-jén, szerdán és 2-án, csütörtökön zárva tartanak, pénteken pedig újra 7 és 21 óra között fogadják ügyfeleiket.

A nagyobb áruházak

a következő program szerint működnek az elkövetkező héten:

Lidl (Bethlen Gábor utca): K: 7.30-18, Sze: zárva, Cs: 9-16.

Kaufland: K: 7-17, Sze: zárva, Cs: 9-15.

Penny (Vásártér utca): K: 7-18, Sze: zárva, Cs: 9-16.

Profi: K: 7-19, Sze: zárva, Cs: 10-18.

A Vidéki Pékség összes üzlete zárva tart az újév első két napján: szerdán és csütörtökön, kedden 14 óráig lesznek és pénteken nem lesz változás az eddig megszokott programban.

A Harmopan kenyérüzletek is zárva lesznek január 1-jén és 2-án, kedden rövidített programmal dolgoznak, 15 óráig mindegyik. A Bethlen Gábor 37., a Szabók utca 17., és a Bethlenfalvi út 200/A. számok alatt találhatóak reggel 6-kor, míg a Ion Creangă 5., és a Vásártér utca 4. szám alatt taláhatóak 7-kor nyitnak.

A város egyetlen non-stop boltja a Bethlen negyedi park mellett, a Dávid Ferenc téren van, de a benzinkutak is nyitva lesznek.