Egyre szorosabb a harc a megyei és a körzeti bajnokságban

Az éllovasok megtartották helyüket a tabellákon. A VI. Ligában már ismert az őszi bajnok is.
Fotó: SINKA-KIRÁLY LEVENTE

Szoros találkozón van túl a IV. Liga nyugati csoportjában a listavezető Székelykeresztúr. A szombati játéknapon 1-0-ra győzte le a Székelyudvarhelyi Roseal együttesét, megtartva ezzel vezető pozícióját. A második helyezett Sporting is hozta a kötelezőt, Betfalva ellen 4-1-es győzelemmel szerezte meg a pontokat, így tovàbbra is ott van a keresztúriak mögött. Kettejük közt mindössze a gólkülönbség dönt a keresztúriak javára. A harmadik helyre Nagygalambfalva jött fel a tizenegyedik fordulóban.

Az V. Liga Udvarhely körzeti csoportjában Bogárfalván szenvedett 3-2-es vereséget a listavezető Farcád, akárcsal a második helyezett Homoródszentmárton a parajdiak otthonában. Az élen tehát nem történt változás, de az első helyért már négy csapat lesz versenyben a bajnoki odavágók utolsó két fordulójában.

A VI. Ligában egy csapat uralkodik, a Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz. Tőle már senki nem veheti el az őszi bajnoki címet. Tartja a második helyét a csoportban Szentegyháza II., míg a dobogó harmadik fokát Zeteváralja bérelte ki.

Íme, a bajnoki tabellák:

IV. Liga, nyugati csoport

V. Liga, Udvarhely körzeti csoport

VI. Liga