Egymásba koccantak, egyikük megsérült

Akinek már pénteken megkezdődött a hétvége

Szeptember 3-án, pénteken 19 óra körül egy 42 éves Farkaslaka községbeli sofőrt kaptak el a rendőrök, amint a falu főutcáján 0,44 mg/l alkohollal a leheletében autóval közlekedett. Ittas vezetésért eljárás indul ellene – áll a megyei rendőrség közleményében.

A kis hamis

Ugyancsak pénteken, 21 órakor Bögöz község területén egy 32 éves Korond községbeli férfit csíptek el a rendőrök, amint a 137-es megyei úton egy állatszállító utánfutóval ellátott autót vezetett. Az ellenőrzések során kiderült, hogy az utánfutó nincs bejegyezve és a rajta levő rendszám egy másik járműhöz tartozik. Bejegyzetlen járművel való közlekedés miatt indult a sofőr ellen eljárás – értesít a Hargita megyei rendőrség.

Egymásba koccantak hárman Parajdon

A vasárnap sem telt el személyi sérüléssel járó baleset nélkül. Kora délután, 13 óra 55 perc körül egy 23 éves Korond községbeli férfi a 13A országúton vezetett Parajdon Szováta fele, és nekiütközött az előtte haladónak, egy udvarhelyi 40 éves férfinak, az pedig egy előtte levő kocsiba koccant, melyet egy 45 éves bákói vezetett. A balesetben a bákói sofőr megsérült, egyik járművezető sem volt ittas. Az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoport kommentelői szerint állt a forgalom. Nem szándékos testi sértés miatt indul eljárás.

A kiemelt kép illusztráció