Egyiptomi nyaralást nyerhetsz, ha nevezel a Septimia Kupára

Fotó: a Septimia Facebook-oldala

Hét sportágban: fociban, bowlingban, teqballban, fallabdában, sakkban, tábléban, és streetballban mérettetheted meg magad az idei Septimia Kupán július 1. és 3. között. Ha nevezel, az említett három napon ingyenesen strandolhatsz – közlik Facebook-eseményükben a szervezők, ahogy azt is, hogy a benevezési határidő június 30., csütörtök.

Mire, hogyan, és mennyi?

A focira maximálisan 12 tagú csapatok benevezését várják, a minimum, hogy a pályára álló 6+1 fő meglegyen. A torna péntektől vasárnapig tart, és legtöbb 24 csapat jelentkezését fogadják el, akik 4 csoportban, 2-szer 15 perces meccseken mérkőznek meg. A csapattagok között egyaránt lehet amatőr és leigazolt játékos is, de 16 éven felülieknek kell lenniük. A nevezés 480 lejbe kerül egy csapatnak, ehhez ki kell tölteni a jelentkezési lapot, majd jelentkezni az asef.restaurant@septimiaresort.ro email címen, a Septimiának írt Facebook-üzenetben, a 0745.133.832-es telefonszámon, vagy személyesen, a wellness recepcióján lehet.

A streetball jelentkezési űrlapjáért ide kell kattintanod, ide négyfős csapatok jelentkezését várják a marketing@septimia.ro email címre, vagy a 0758.962.776-os telefonszámre, de ugyanúgy jelentkezhetsz személyesen és Facebook üzenetben is. A benevezés 150 lejbe kerül csapatonként a versenyre, amelyet szombaton rendeznek.

Ugyanezen az email címen és telefonszámon jelentkezhetsz a teqballra és fallabdára is. A teqball jelentkezési űrlapját ide kattintva találod. Egy párnak 120 lejbe kerül a nevezés, amennyiben valaki csak egyénire nevezne, abban az esetben 75 lejbe. Egy benevezéssel lehet egyéni és páros számokban is részt venni – írják. A korhatár 14 év és két kategóriában is versenyt indítanak, az amatőröknek, illetve a világranglistán szereplő profi játékosoknak külön. A fallabda jelentkezési lapját itt találod, ezt a versenyt szombaton és vasárnap rendezik, 3-szor 15 pontos játszmák lesznek és 75 lejbe kerül a benevezés. Pénteken 18 órától Bara Hunor edzővel lehet felkészülni a versenyre.

A tablé és a sakkversenyre is 75 lejbe kerül a nevezés, azonban az ide jelentkezőknek lehetőség lesz csak a versenyre nevezni, így a nevezésük nem fogja tartalmazni a háromnapos standbelépőt, ebben az esetben ez 20 lejbe kerül. A tabléra a 0741.075.465-os telefonszámon lehet nevezni, vagy a marketing@septimia.ro email címen, és itt találod a jelentkezési lapot. A 7 fordulós, nyílt svájci rendszerben játszott, aktív sakkverseny jelentkezési lapját pedig itt. A fenti email cím mellett Balázs Istvánnál, a 0742.175.691-es, vagy Geréb Istvánnál a 0747.491.325-ös számon is lehet jelentkezni, előbbi lesz a verseny moderátora.

És végül a bowling. Itt több versenyszámot is rendeznek, amelyeknek selejtezői egész csütörtöktől szombatig zajlanak, hogy vasárnap megrendezzék a döntőket. A nyílt kategóriába a benevezési díj 100 lej, az újranevezési díj 70 lej. A versenybe iratkozhatnak amatőr és leigazolt sportolók egyaránt, az elmúlt két évben a 170 fölötti átlaggal rendelkező játékosok csak ebben a kategóriában indulhatnak, függetlenül attól, hogy leigazolt játékosok vagy sem. Lesz egy B kategóriás verseny is, ide nevezhet mindenki más 80 lejes díjjal, az újranevezési díj 70 lej. A 18 éven aluliaknak szintén külön kategóriát hirdetnek, ahová 50 lej a benevezési díj, ugyanennyi az újranevezési díj is.

„A nevezések (Pál Csabánál a 0749.055.180-as telefonszámon, személyesen a Septimia Bowlingban, valamint e-mailben a bowling@septimia.ro címen) időrendi sorrendjében állnak össze a squadok. Amennyiben egy squad teljesen megtelt, a játékosok várólistára iratkozhatnak. Ha egy játékos a játék kezdete előtt 30 perccel nem jelenik meg, akkor a várólistán soron következő játékos lép a helyére. A lefoglalt helyek nem átruházhatók más játékosok számára – írják a szervezők. A kategóriák első három helyezettjei Septimia értékutalványokat nyernek, egészen az 1.000 lejestől – ezt az Open kategória győztese kapja – a 200 lejesig – ez a junior kategória harmadik helyezettjének kár.

Nem csak sport

lesz. Idén újdonsággal, bogrács főzőversennyel is készülnek a szervezők, akik az összes hétvégére benevező versenyző között egy egyiptomi nyaralást sorsolnak ki – írják a Facebook-eseményben.

Már nulladik napozik is a Septimia Kupa, csütörtökön, június 30-án 21 óra 30 perctől szabadtéren vetítik a Valami Amerika 3-at, amelyet a Station teraszáról, és a medencéből is lehet majd nézni. Ugyanaznap este éjszakai fényfürdő is lesz, ha csobbanni is szeretnél, a beugró: 18 lejbe kerül, a versenyzőknek ingyenes.

Pénteken, miután lezajlottak az aznapi foci és a bowling meccsek, 21 óra 30 perctől Slágerebbje koncerten, majd DJ Dolga retrobuliján lehet kiengedni a gőzt. Szombaton ugyanebben az időpontban a No Sugar zenekar koncertezik, amit DJ TurboG bulija követ, de már reggel 9-től lesz kangoo jumps, főzőverseny, illetve búvárkodási lehetőség is, majd 12 órától aquagym, 16 órától sörivó verseny. Július 3-án. vasárnap 11 órától családi úszóversenyen, 16 órától aquagym-en és 18 órától szabadtéri spinningen vehetsz részt. De ugyanígy állandó hétvégi programokon is, mint a beerpong, vizes kötélhúzás, vagy éppen elsősegély bemutatók. A legkisebbnek lesz arcfestés, kreatív foglalkozások, vízicsúszda és vizes lufi verseny is.