Dr. Zacher Gáborral dühről, haragról, frusztrációról

Udvarhelyre látogat március 20-án dr. Zacher Gábor toxikológus, egyetemi docens. Ám most nem drogokról, alkoholról hallgathatjuk a szakembert, hanem olyan hétköznapi, de annál mérgezőbb érzésekről, mint a düh, a harag vagy a frusztráció. 

A Mindennapi mérgeink című, felnőtteknek szóló esti előadásában a szakember rámutat, milyen toxikus hatásai vannak a mindennapi bosszúságoknak, és hogy hogy lehet ezeket megszüntetni.

„Tele vagyunk mérgekkel. De miért cselekszünk így, mi ennek az oka? Dr. Zacher Gábor szerint azért, mert nem tudunk elengedni bizonyos dolgokat, kifolyik az idő a kezünk közül és beszippant minket az online világ, illetve halogatjuk a változtatást.” – írják az előadás ismertetőjében. 

A március 20-án, hétfőn este 19 órától a művelődési házban kezdődő előadásra ide kattintva lehet jegyeket vásárolni, melyek ára 40 lej. Az esetleges fennmaradó jegyeket a helyszínen értékesítik a szervezők.

Dr. Zacher Gáborral Gyergyócsomafalván, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, Csíkszeredában, Kolozsváron és Szatmárnémetiben is találkozhatnak a nézők. Az esti fellépések mellett délelőtt a diákoknak is tart előadást a szakember Székelyudvarhelyen. 

Kiemelt kép: archívum