Díjazzák a legszebbet, a legalacsonyabbat és a leghangosabbat

Első alkalommal rendez saját autós találkozót a 10/ Hooligans. Az eseményt szeptember 8. és 10. között tartják Zsögödfürdőn. Várják mindazokat, akik szeretik az autókat, a fergeteges hangulatot, a bulikat – írják Facebookon a szervezők.

Akik rendelkeznek módosított autóval, esetleg van egy autós csapatuk és megmutatnák az autóikat a nagyközönségnek jelentkezhetnek az eseményre szeptember 5-ig. Nem is kell mást tenniük, mint elküldeni ímélen a wearethe10hooligans@gmail.com címre 2-3 jó minőségű fotót, egy rövid leírást a módosításokról, a résztvevő nevét és az autó rendszámát.

Hozzáteszik, csak az előre elfogadott és némileg módosított autókat engedik be az esemény területére. A regisztrációs díj 100 lej, ami tartalmaz két belépőt az eseményre és a bulira. A távolabbról érkező vendégeknek camping helyszínt is biztosítanak.

A bejegyzésben a szabályokra is kitérnek, tilos a burnout és a driftelés, kárt tenni a rendezvény helyszínén, figyelmen kívül hagyni a szervezők utasításait, bármilyen aktivitás amely zavarhatja a többi résztvevőt, látogatót. A résztvevők kötelesek a tisztaságot fenntartani a rendezvény összes helyszínén, és követni az erkölcsi szabályokat az egész esemény alatt, írják. Hozzáteszik, a pops and bangs-nek minden este 23 órakor vége szakad.

Díjazzák is a résztvevőket, a legszebb módosított és veterán autót, illetve tepejárót. A legalacsonyabb állítható futóműves, a legalacsonyabb Air Ride-os, a leghangosabb audió rendszerű, a leghangosabb kipufogó rendszerű (diesel és benzines külön), a legszebb belsőterű, a legszebb motorral ellátott, a legszebb felnikkel rendelkező és legszebb festésű/fóliázású autók is jutalomban részesülnek.

A látogatók számára a belépés ingyenes, a kapunyitás szombaton reggel 9 órakor lesz, a versenyek kezdete 12 óra. Akik pedig 18 óra után érkeznek már belépőjegyet kell fizessenek, aminek az ára 20 lej és tartalmazza az éjszakai buli belépőjét is.

Kiemelt kép: 10/Hooligans Facebook-oldala.