Csőtörés miatt zárták le a Bethlen Gábor utca egy szakaszát

Forrás: Helyi rendőrség Facebook-oldala

Csütörtök délután negyed három körül jelezte a helyi rendőrség Facebook-oldalán, hogy csőtörés történt a Bethlen Gábor úton, ami megnehezíti, sőt ellehetetleníti a közlekedést. Arra kérték a gépjárművezetőket, hogy kerüljék az útszakaszt, és használjanak kerülőutakat. Képeiken még a vonatállomás előtti téren állt a víz.

Negyedórával később a helyszínen már nem láttuk a tócsákat, a Harvíz Rt. munkatársai azt nyilatkozták, a látszat csal, még nem múlt el a baj, de azt remélik, nem lesz rosszabb az állapot, nem fogja még jobban befolyásolni a közlekedést a csőtörés. Ekkor az egyik sávon kisebb dugó alakult ki, mert a Kaufland irányába haladót lezárták egészen a kórház melletti körforgalomtól.

Később, fél négy körül már az állomás környékén is lehetett haladni, a behajtani tilos táblák viszont még mindig ott voltak a kórház melletti körforgalomnál és a Solymossy utcai kereszteződésnél. A rendőrség melletti jelzőlámpánál a rendőrök irányították a forgalmat.

Katona Lóránt, a helyi rendőség helyettes igazgatója portálunknak elmondta: egy vízcső szakadt el a Taverna előtt, az felnyomta az aszfaltot, a kollégáik terepen vannak, irányítják a forgalmat, valószínűleg az esti órákra javul majd a helyzet.

A vízszolgáltató közleménye szerint előreláthatólag 21 óráig fog szünetelni a szolgáltatás, illetve nyomásingadozás lesz a Bethlen Gábor utcában és a Bethlenfalvi úton a rendőrségtől a város végéig (beleértve a mellékutcákat is), valamint Kadicsfalván és a város ipari zonájában.