Csókolom, szabad-e fotózni?

Pénteken 16.30-tól Lukácsi Kata ügyvédet arról kérdezi Szilágyi István szerkesztőnk, hogyan fényképezzünk és tegyünk közzé fotókat, hogy nehogy perpatvar legyen belőle. Avagy: Beperelhet-e a svéd turista, ha látszik a sztoridon a mellbimbója?

Az esemény egyike annak a háromnak,

amelyet az Udvarhely Napok alatt, a sétatéren felállított Civil városban szervezünk az uh.ro és a Mentés Másként Egyesület sátránál – keresd a filagória körül a fekete-fehér-piros kombót.

Szombaton ugyancsak 16.30-tól Győrfi Kata költő, drámaíróval, a művelődési ház munkatársával és Pál Edit Éva újságíróval gyakoroljuk azt, hogyan írjunk szerelmes levelet a szolgáltatóknak, azaz mitől lesz olvasmányos az egyik szöveg és mitől olyan lapos a másik, hogy vonalas füzet elszégyelli magát tőle.

Vasárnap 16.30-tól pedig Szabó Károly fotós, filmes és Dávid Anna Júlia, szintén fotós, PR-os segítségével képessé válhatsz arra, hogy kihozd magadból és a telefonodból a legjobb fotókat.

Amikor nincs esemény, akkor is izgi programokkal várunk: egész nap kvízjátékokkal tesztelheted, hogy mennyire ismered Székelyudvarhelyt, lesz buborékfújás, matrica, arcfestés felnőtteknek.

Ja, és a legjobb: élőben, együtt írhatjuk az uh.ro-t három napon át. A teljes hétvégi ajánlatunk itt elérhető.