Csapatok jelentkezését várják a megyei és körzeti bajnokságba

Várják a cssapatok jelentkezését a megyei és körzeti bajnokságba – számol be róla közleményében a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület. A közlemény szerint amennyiben legalább négy csapat jelentkezik negyedosztályú bajnokságba, azok május 8-ig hét találkozót kell játszanak ahhoz, hogy a bajnokcsapat részt vehessen a harmadosztályú selejtezőn, ebben az esetben heti két találkozón kellene pályára lépjenek az együttesek. Megemlítik, hogy a bajnokcsapat sportigazolvánnyal kell rendelkezzen ahhoz, hogy megcélozza a harmadosztályt.

Ha a 4. Liga együttesei közül nem lesz elég jelentkező, elfogadják az 5., illetve a 6. Ligában szereplő együttesek nevezését is.

A nevezési határidő szerda, április 14., 12 óra.

Kiemelik, hogy az 5. és 6. Ligát is megrendezik. A lebonyolítása a benevezett csapatok számától függ majd. A nevezési határidő az érintetteknek szintén szerda, 12 óra.

A közleményben kihangsúlyozzák, hogy a benevezett csapatoknak szigorúan be kell tartaniuk a Román Labdarúgó Szövetség sürgősségi bizottsága által hozott egészségügyi protokollt, amelyben többek közt az is szerepel, hogy a csapatoknak kéthetente PCR tesztet, vagy hetente gyorstesztet kell elvégezniük.

Kiemelt fotó: Sinka-Király Levente (archív)