Buzău ellen nem sikerült, Temesvár ellen lehet javítani

Hosszabb szünet után folytatódik a Bölények Ligája, az elsőosztályú férfi kézilabda bajnokság a Székelyudvarhelyi Városi Sportklub számára szeptember 24-én, szombaton, miután utoljára még szeptember 10-én léptek pályára, szintén

idegenben, Buzăuban.

Itt a második félidő második felében ment el a mérkőzés, hiszen 37 játékperc után még egyenlő volt az állás. Külön kár érte amiatt, hogy Buzău három mérkőzés után a bajnoki tabella alján foglalt helyet, akárcsak az udvarhelyiek, szerzett pont nélkül, így reménykedhettünk benne, hogy nekünk sikerül ellépni tőlük a pontvadászatban. A meccsen Felicio Couveiro ismét – akárcsak a Torda elleni, hazai debütálásakor – nagy formát mutatott, de az ő öt gólja sem volt elég, hogy szorosabbra hozzuk a meccset, mint a 29–22-es végeredmény.

A tabella 4 forduló után:

A hétvégén Sipos Lóránt vezetőedző együttese Temesvárra utazik, ahol a helyi Politechnica lesz az ellenfél, a VSK nyári igazolásának, Aron Dedunak a volt klubja. A temesvári vendéglátók eddig egy mérkőzést tudtak megnyerni a lejátszott négyből, éppen Buzău ellen még a második fordulóban. Részükről Marius Sadoveac, Filip Marjanovic és Bogda Baica játékára mindenképpen figyelni kell, mindhárman jelentősen kiveszik a részüket csapatuk góltermeléséből. A mérkőzést szeptember 24-én, szombaton 17 órától rendezik a Constantin Jude Arénában.

Fotó: archívum/GÁL ELŐD