Boldogfalváig dugult be, majd ki a Rákóczi

A város felől Felsőboldogfalva határáig tartott a kocsisor, ami akár 20 perces várakozást jelentett – jelezte szerdán délelőtt 10 és 11 óra között több sofőr is a Facebook-on.

Az útra figyeltek, nem a forgalomra. Fotó: GÁL ELŐD

A dugót a Google Maps is hosszú piros csíkkal jelezte 11 óra körül, ekkor a község központjáig ért a sor, 11.30-kor már a városnévtábláig húzódott vissza, és ezt a sofőrök is megerősítették a közösségi hálón. Mivel balesetet nem jeleztek, a Rákóczin végzett munkálatok miatt alakult ki a torlódás, gondoltuk.

Feltételezésünket László Szabolcs, a helyi rendőrség igazgatója is megerősítette megkeresésünkre 12 órakor, hozzátéve, hogy a problémát nem jelezték nekik, de azóta rendeződött a helyzet. Ugyanakkor kéri a sofőröket, hogy amennyiben hasonlót észlelnek, jelezzék feléjük, erre kérte a helyszínen dolgozó munkásokat is.

Ottjártunkkor, dél körül megfigyeltük, hogy a Lukoil és a városnévtábla között folytak a munkálatok, egy sávon történt a közlekedés – hogy éppen ki mehet, azt zöld táblával jelzik a helyszínen dolgozó munkások. A városból kifelé és befelé is egy 2-3 perces várakozási időt kellett kibírnunk.