Bicikliző gyereket gázoltak el a járdán

Csütörtök délután 15.50-kor egy 14 éves gyerek a járdán kerékpározott Székelyudvarhelyen, és összeütközött egy udvarról kihajtó autóval, amit egy 45 éves férfi vezetett. A kiskorú megsérült, kórházba vitték orvosi ellátásra. Egyik járművezető sem volt ittas, közli a rendőrség. 

Szinte ugyanebben az időben történt kerékpáros baleset Csíkszeredában is. Tolatás közben gázolt el egy biciklist augusztus 17-én, 16 óra körül egy 59 éves csíkszentsimoni férfi. Az 55 éves csíkszeredai kerékpáros megsérült és kórházba vitték. Az autóvezető leheletében nem mutatott ki alkoholt a teszt, olvasható a Hargita megyei rendőrség közleményében. 

Szintén csütörtökön a kézdivásárhelyi eltérőnél motorkerékpáros baleset történt 16.40-kor. Egy 54 éves Kovászna megyei férfi a 11B országúton haladt Csíkkozmás felől Kézdivásárhely irányába, amikor elvesztette egyensúlyát és elesett, őt is kórházba kellett vinni a sérülései ellátása érdekében.

A kiemelt kép illusztráció

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »