Beszakadt az úttest a Győzelem utcában (videóval) FRISSÍTVE

Útjavítás közben beszakadt hétfőn éjjel az úttest a Győzelem és a Függetlenség utcák találkozásánál, emiatt a Függetlenségből a Győzelem utcába kanyarodók részleges forgalomkorlátozással szembesülhetnek – jelezte a környéken lakó olvasónk kedd reggel.

A javítási munkálatokat végző Viaduct kft. a régi aszfalt felmarását éjszaka végzi, hogy nappal tudjanak aszfaltozni és minél kevesebb ideig akadályozzák a járműforgalmat. Marás közben szakadt be az úttest, emiatt lezárták azt az útszakaszt a fél sávon – nyilatkozta megkeresésünkre Zörgő Noémi, a városháza sajtószóvivője.

A városháza és a szolgáltatók munkatársai a helyszínen vannak, vizsgálják a földalatti vezetékek állapotát, az esővízvezeték valószínűleg megsérült – mondta még.

A múlt szerdai esetből kiindulva mi fognánk egy kis vizet elővigyázatosságból.

Frissítés:

munkatársunk 9.15-kor a helyszínről jelenti, hogy:

– Nincs itt senki, csak egy rohadt nagy lyuk. A környéken dolgozók szerint egy férfi kijött a reggel és körbejárta, ezen kívül nem történt semmi.

Lehet, hogy a láthatatlan munkatársak dolgoznak ma a Szakember Hivatalban?

Lerakták a láthatósági lájbit, ezért nem látszik, ahogy itt vannak a helyszínen és dolgoznak.

–  Halad azért a forgalom, nincs torlódás, a busz is elfért mellette. Az útjavítók, munkások persze nem zavarnak be, hisz nincsenek sehol – jelzi a tudósítónk.

Izsák Attila, a Harvíz Rt. székelyudvarhelyi kirendeltségének igazgatója telefonos megkeresésünkre azt nyilatkozta, hogy az esővízvezeték sérült, aminek karbantartása az önkormányzat hatáskörébe tartozik, az ivóvíz-szolgáltató vállalat abban az esetben fog beavatkozni, ha az önkormányzat ezt megrendeli tőle.

Cikkünk frissül.