Benevezett már a csapatod?

A döntőt teltház előtt rendezték az elmúlt években.
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)

Akárcsak az elmúlt években, idén is 32 csapat nevezését várják a szervezők a január 25. és 27. között zajló teremturnéra, amelyen az Udvarhely körzeti bajnokságban szereplő együttesek mérik össze játéktudásukat.

Jelentkezni január 27-ig lehet minden szerdán 17 és 18 óra között a városi sportcsarnoknál, a benevezési díj 240 lej.

A nagypályás körzeti bajnokságban 41 csapat szerepel, a teremfoci bajnokságra 32 csapat jelentkezését tudják elfogadni a szervezők, ezért érdemes minél előbb megkeresni a szervezőket és jelenteni a részvételi szándékot.

Az eddigi teremtornákon Betfalva, Farcád és Lövéte csapatai háromszor bizonyultak a legjobbnak, Parajd, Farkaslaka, a Székelyudvarhelyi Küküllő, Nagygalambfalva és a Székelyudvarhelyi Sporting együttesei kétszer tudták megszerezni az első helyet, míg Homoródalmás és Szentábrahám együttesei egyszer hódították el az első helyért járó serleget.

Az átalakított nagypályás bajnokságnak köszönhetően idén olyan csapatok is részt vehetnek a megmérettetésen, mint Székelykeresztúr, a Székelyudvarhelyi Roseal, vagy Homoródalmás. Utóbbi együttes akár a második bajnoki címét is megszerezheti.

Hogy miért érdemes részt venni nézőként ezen a teremtornán, az alábbi videóból megtudod.

Egy büntetőpárbajt is megmutatunk:

Â