Az X-Faktor sztárja előtt mutathatod meg a tehetséged

Fotó és kiemelt kép: archív felvétel az öt évvel ezelőtti meghallgatásról, ami az akkori Broadway teraszán zajlott.

Idén is megrendezi előválogató turnéját Erdélyben az X-Faktor, Magyarország egyik legismertebb tehetségkutatója. Az RTL Klub műsorának stábja Székelyudvarhelyen szombaton, március 19-én délután 15 és 17 óra között a Siculus Ifjúsági Házban, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt hallgatja meg a jelentkezőket, akik később akár a mentorok elé is kerülhetnek.

A meghallgatásra egy sztárvendég is érkezik, a résztvevők Ferenczi Kamilla marosvásárhelyi énekesnővel, az X-Faktor tavalyi kiadásának harmadik helyezettjével találkozhatnak. Kamilla mellett egyébként Csobot Adél, Tóth Andi, a USNK, Antal Timi és Baricz Gergő is Erdélyből jutott az X-Faktorba, ezért is tartják fontosnak az erdélyi meghallgatásokat a műsor készítői. 

„Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben, duóban vagy csapatban a meghallgatásainkra! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz, nevezd be őt! Hozz magaddal zenei alapokat pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad. Ha zenekarral neveznétek, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!” – írják az X-Faktor közleményében.

A jelentkezőknek a meghallgatásra magukkal kell vinniük az előadni kívánt dalok zenei alapját pendrive-on vagy CD-n, vagy az akusztikus hangszert, amivel kísérni tudják az éneket. A zenekaroknál legyen valamilyen bemutatkozó anyag, figyelmeztetnek a szervezők.

További információkat az xfaktor.hu oldalon, vagy +3630/195-9595-es telefonszámon lehet találni.

A szervezők felhívják a meghallgatásra érkezők figyelmét, hogy csak egészségesen jöjjenek el, bármilyen tünet, hőemelkedés esetén kérik, hogy maradj otthon.