Az elhunyt Pallós fiúra emlékeznek

Emaradnak a Palló karácsony előtti hétre tervezett koncertjei, értesítenek a Dr. Palló Imre Művészeti Líceum Facebook-oldalán. Ezek helyét a gyász és imádság veszik át.

December 19-én, kedden 18 órától lett volna egy kiállítása az iskolának a művelődési házban, ennek idejében emlékeznek meg Sipos Dávid-Gáborról, a 18-ai balesetben elhúnyt fiúról egy-egy szál virággal róva le kegyeletüket.

Egy osztálytárs szavait idézve fejezik be posztjukat: „Egy olyan embert veszítettünk el, aki egy felszólalásával képes volt egy egész osztály arcára mosolyt csalni.”

A fiúról Veress Viktória, az iskola tanára is megemlékezett:

„Gyászolunk. Ilyen tragédia nem szabadott volna megtörténjen. Egy fiatal élet, tele álmokkal romba dőlt. Iskolánk diákja volt, így még fájdalmasabban érinti közösségünket, diákjainkat, de a várost is ez a felfoghatatlan hír. Ha még a tegnap a zenekari és karácsonyi koncertekre, vásárra készültünk, ma meg sem tudunk szólalni. Zenekari koncertjeink a hétről elmaradnak, helyette a gyász és imádság lép fel. Ilyenkor minden szó szinte fölösleges is… Pihenésed legyen csendes, Dávid!”